Ga naar de inhoud

Binnenkijken bij Nick en Rowel

Welkom in het paleisje van Nick en Rowel. Dit jonge, hippe stel heeft twee jaar geleden hun plek gevonden in een rustig gelegen wijk in Oldenzaal. Zij hebben een industriële maar toch hele warme sfeer weten te creëren in huis. Hoe? Door juist hele stoere elementen te combineren met zachte materialen en sfeervolle accessoires.  Bekijk de video hieronder voor een leuke tour!

Een typisch industrieel HUUS interieur

Wat kunnen we verwachten als we door hun voordeur stappen? Een interieur dat karakter ademt. Stoere, industriële meubels vormen de ruggengraat van de inrichting, terwijl zachte kussens en dekens uitnodigend op de bank liggen. Het is alsof de ruimte je omarmt zodra je binnenkomt. Tijd om ze het hemd van het lijf te vragen!

Wat is jullie favoriete meubel in huis?
“Dat is onze bank, omdat dat toch de lekkerste plek is om in de avond samen te ontspannen”, zegt Nick. Rowel voegt toe: “Toen we het huis kochten was ik gelijk verliefd op de groene tegeltjes in de keuken. Daarom zijn we ook voor een groene bank gegaan om deze kleur terug te laten komen in het geheel.” Maar ook zitten ze graag aan de tafel gezellig samen te dineren en te genieten van nieuwe recepten. 

Hoe zou je jullie woonstijl omschrijven?
“Warm, industrieel en toch wel strakke woonstijl. We hebben een aantal stoere items en een goede basis neergezet”, vindt Nick. “Rowel heeft het tot een thuis gemaakt door leuke accessoires toe te voegen.” De tip van Nick is dan ook om je vriendin vooral wél mee naar de winkel te nemen. Zo maak je je huis toch net even wat gezelliger.

Wat hebben jullie allemaal in huis gedaan om het eigen te maken? 
Nick: “Het huis had al een goede basis. We hebben eigenlijk alleen geschilderd en een muur behangen.” Beiden waren ze erg fan van een kurk print, en zijn dan ook uiteindelijk gevallen voor het behang dat nu achter de bank hangt. Tof! 

Shop the look

Eetkamerstoel Sjoerd

€159,- €139,- p.s

Ovale eettafel Monique

€669,- €549,-

Tv-meubel Britt

€649,- €299,-

Hoekbank Twenty Five

€1.999,- €1.199,-

Bijzettafel Lisse

€129,- €99,-

Volg ons op onze socials!