Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Japandi design uitgelegd

Als je onze HUUS Live hebt gezien dan heb je het misschien al wel voorbij zien komen; Japandi design is here to stay! Maar, wat is Japandi nu precies en hoe zorg je ervoor dat dit goed in je huidige interieur past? Wij gaan je er alles over vertellen. Lees je mee?

Perfecte combinatie

Japandi is een combinatie tussen Japans en Scandinavisch design. Allebei maken ze gebruik van veel natuurlijke materialen. Dit is bij Japans design vooral hout, rotan en bamboe. Bij Scandinavisch design zijn dat wat warmere materialen als bouclé en wol. Japandi is hier de perfecte combinatie van.

Qua kleur zie je bij Japandi eigenlijk weinig felle kleuren. Zwart, wit en beige komt veelvuldig terug. Wel kan je (door de invloeden van het Japanse design) soms abstractere designs voorbij zien komen. Wel nog in die zachte, natuurlijke kleuren. Dit geeft je interieur de perfecte Japanse invloeden.

Scandinavisch design is een trend die al langer rondwaart en is omarmt door veel huishoudens. Het is gezellig en geeft een warm gevoel aan je huis. Hoe we Japandi dus het beste kunnen beschrijven? Een voorliefde voor natuurlijke materialen en gericht op eenvoud. Zo vatten wij Japandi samen.

Maak je huis Japandi proof

Maar, hoe maak jij je huis Japandi proof? We snappen dat je niet meteen je hele interieur om gaat gooien en je oude interieur aan de straat zet. Beetje overdreven, toch? Je kan al beginnen met iets kleins, zoals vakkenkast Barney. Door de organische vormen en natuurlijke uitstraling past deze perfect in de Japandi trend.

Ook een mooie stoel kan al een heel andere uitstraling geven aan je inrichting. Kies bijvoorbeeld voor de Woolly fauteuil of de Ace fauteuil. Ook deze zijn heel goed te combineren met je andere items in huis. En goed nieuws, je vindt ze allebei in meerdere kleuren!

Toch opzoek naar een grote verandering in je interieur? Wij vinden de bank Sloping een ideale keuze voor een Japandi design. Organische vormen een mooie beige kleur, wat wil je nog meer? Dit is perfect voor een Japandi interieur. Je ploft er lekker op neer na een lange dag werken, kruipt er in weg tijdens een filmavondje en doet er een drankje met vrienden. Hoekbank Sloping is hét middelpunt van jouw huis.

Klaar om te stralen

Speciaal voor jullie (en stiekem omdat wij de Japandi trend ook tof vinden) hebben we ook nog een nieuwe fauteuil toegevoegd. Dit is de Sharon stoel. Hij past top in het hele Japandi plaatje, zit heerlijk en is er in meerdere kleuren.

Zoals hierboven gezegd is een fauteuil of stoel een hele goede manier om je interieur in één keer een andere stijl te geven. Nog wat accessoires erbij, zoals de Kyoto wanddecoratie of een Neo vloerkleed en jouw Japandi huis is klaar om te stralen. Ook bijzettafel Ollie geeft je huis in één keer een heel andere vibe. Hoe schattig!


Volg ons op onze socials!

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu