Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Zo gaan jouw meubels lang mee

Komt bij jou thuis de grote voorjaarsschoonmaak er ook al bijna aan? Dan heeft HUUS.nl een aantal producten die jij zeker handig gaat vinden! HUUS.nl heeft namelijk verschillende producten om jouw meubels langer mooi te houden. Dus ben jij op zoek naar de beste producten om de levensduur van jouw meubels te verlengen? In deze blog vind jij jouw oplossing.

3-jaar bescherming + vlekvrijgarantie

Ervoor zorgen dat jouw meubels het langste meegaan? Dan is dit pakket jouw beste keuze! Met dit pakket schaf je tegelijkertijd met jouw meubel een verzorgingspakket aan en neem je garantie af bij HUUS.nl (dit pakket bestel je tegelijk met een meubel, dit kan dus niet later los worden gedan). Dit pakket zorgt ervoor dat jij de komende drie jaar gegarandeerd bent van mooie meubels! HUUS.nl verkoopt hierin drie verschillende pakketten: voor stoelen, voor één hoekbank en voor één zit- of eetkamerbank.

Impregneermiddel

Heb jij last van vlekken in jouw meubels en wil je dit voorkomen? Gebruik dan het impregneermiddel van HUUS.nl! Dit middel helpt jouw meubels zich te beschermen tegen vuil en werkt waterafstotend. Het voordeel van dit middel is dat het op bijna alle stoffen gebruikt kan worden (uitzondering van adore en velours). Bovendien hoeft het maar één keer per jaar worden toegediend voor een optimaal resultaat!

Meubelolie

Wil jij jouw houten meubels zo lang mogelijk laten meegaan? Dit kan met onze meubelolie! Deze meubelolie verzorgt je houten meubels en deuren en zorgt voor bescherming tegen vuil en vlekken. Daarnaast behoudt deze meubelolie ook de natuurlijke uitstraling van het hout. Het wordt aangeraden dit product twee tot vier keer per jaar te gebruiken.

Gratis verzenden <br />  boven €100,- in NL&BE Gratis verzenden
boven €100,- in NL&BE
Gratis retourneren <br /> in webshop Gratis retourneren
in webshop
Elke week <br />nieuwe acties Elke week
nieuwe acties
Bezoek 1 van onze<br> 3 woonwinkels Bezoek 1 van onze
3 woonwinkels
Menu