Ga naar de inhoud

Ontdek onze stijlkamer zen nature

De woonstijl zen nature staat voor balans en harmonie in je interieur. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke lichte materialen welke in zijn pure vorm het mooist tot zijn rechtkomen.

Stylist Astrid:

Welkom in onze stijlkamer Zen nature. Hou je van rust en licht in je huis? Dan is dit de woonstijl voor jou. Met licht eiken meubels en zitelementen in aaibare stoffen maak je deze woonstijl helemaal eigen.

In de hectische wereld van vandaag is ons huis een toevluchtsoord geworden waar we heerlijk tot rust kunnen komen. De woonstijl Zen Nature combineert de kalmte van Zen met de rustgevende elementen van natuur.

Kleurenpalet

Het kleurenpalet van Zen Nature bestaat uit warme, aardse tinten. De kleuren creëren een rustgevende oase.

Natuurlijke materialen

Gebruik maken van natuurlijke materialen is de “key” van deze stijl. Houten meubels zoals salontafel ines, accessoires in organische vormen, stenen sculpturen, houten vloeren en de heerlijke hoekbank sloping.

Rust en Minimalisme

Om rust te creëren hebben we verschillende lichte eiken meubels met elkaar gecombineerd, zoals tv-meubel jule en kast jule. De fijne groeve op de deurtjes geven de kast net wat meer karakter.

De stijl is geïnspireerd door de minimalistische filosofie van Zen.

Comfort en Functionaliteit

In een Zen Nature interieur draait alles om comfort. Kies voor meubels die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Denk bijvoorbeeld aan fauteuil sharon een comfortabele draaistoel met teddy stof, eetkamerstoel santos met een comfortabele rugleuning en eettafel ines die perfect is voor gezellige diners met vrienden of familie.

Wil je deze kamer in het echt bewonderen? Kom dan langs in een van onze woonwinkels.

Volg ons op onze socials!